دسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پیوند ها
پاورپوینت دامپزشکی ( باکتری بروسلا )
(۳۰ اسلاید)
رشد آنها کند است ولی در محیط کشت Brucella Broth در دمای ۳۷ درجه سانتیگراد و PH ۷٫۶ به نحو مطلوبی رشد مینمایند. گونههای بروسلا در محیط کشت جامد، معمولاً به صورت کلنیهای صاف، شفاف، آبی متمایل به سفید تا کهربائی، رشد میکنند. البته رشد بروسلا کنیس و بروسلا اوویس، به صورت کلنیهای خشن و گاهی موکوئیدی میباشد.
بروسلا همانند مایکوباکتریوم ها و لژیونلا درون سلولی اختیاری می باشند بروسلا ملی تنسیس به واسطه مقاومت در برابر کمپلمان سرم از سایر بروسلاها مهاجم تر و بیماری زاتر است. درمیان بروسلاهای فوق عفونت ناشی از ملی تنسیس در ایران زیادتر است. بروسلا عامل بیماری بروسلوز است.عمدتا توسط محصولات لبنی آلوده غیر پاستوریزه به انسان سرایت می کنددر مواردی از طریق استنشاق و یا مخاطات انسان را درگیر می کند. این باکتری قابلیت اتصال و تمایل به اریتریتول موجود در جفت حیوانات را داشته و موجب سقط جنین در آنها می شود.
چرا پنیر لیقوان را در آب نمک می گذارند تا مرحله «رسیدن» را طی کند؟
آب نمک در فرآیند تولید پنیرهای سنتی چند نقش دارد، هم باعث آبگیری بهتر از لخته پنیر می شود، هم طعم پنیر را بهتر می کند و هم پنیر را از میکروب ها عاری نگه می دارد. پنیر لیقوان چند ماه در آب نمک می ماند تا برسد؟حداقل 2 ماه. در این مدت احتمال رشد میکروب بروسلا، عامل تب مالت در پنیر به صفر می رسد. تحقیقات نشان داده اند پنیرهایی که به مدت کوتاه تری در آب نمک می مانند، حاوی میکروب بروسلا هستند. غلظت آب نمک اهمیت دارد؟بله، محلول مورد استفاده در مرحله رسیدن پنیر باید حدود 13 درصد نمک داشته باشد. آیا با وجود این آب نمک، می توان از سلامت و بهداشت پنیرهای سنتی مطمئن شد؟مردم باید پنیرهای «پروسس» و «یواف» مصرف کنند زیرا اکنون وضعیت بهداشتی پنیرهای سنتی کشور چندان مناسب نیست. البته کارگاه هایی هم وجود دارند که زیر نظر وزارت بهداشت فعالیت می کنند. به طور کلی در تمام کشورها، متخصصان صنایع غذایی سعی می کنند با حفظ اصالت محصولات سنتی و با استفاده از مبانی علمی، محصولات سنتی خود را به طریقه بهینه و بهداشتی تر تولید و به نسل بعد عرضه کنند.
دردهای شکمی و یبوست، سردرد، خستگی، بی اشتهایی، بی حالی، ضعف عمومی و کاهش وزن، درگیری قرنیه چشم و ضایعات پوستی از علائم بیماری تب مالت در انسان است که از شروع این علائم بیش از سه ماه نمی گذرد و دوره نهفتگی بیماری از زمان تماس با منبع عفونت تا زمان بروز علائم اغلب بین یک تا سه هفته است، اما تا شش ماه نیز به طول می انجامد.
ميزبان ترجيحي و اصلي بروسلا آبورتوس گاو بوده، ضمن آنكه به ديگر حيوانات حساس چون گوسفند و بز، شتر، اسب، سگ و نشخوار كنندگان وحشي نيز انتقال مي يابد. بروسلاملي تنسيس عامل اصلي بيماري در گوسفند و بز بوده و به ديگر حيوانات نيز منتقل ميشود. بروسلاسوئيس در اصل خوك است و بروسلاكنيس سگ و بروسلا ماريس پستانداران دريائي را مبتلا مي سازد.
مبلغ قابل پرداخت 11,900 تومان